Like & Share Contest - HKK 2018


PERTANDINGAN ‘LIKE & SHARE’🎉🎈

Nak dapatkan wang tunai RM50 hingga ke RM300? Mudah saja!!! Anda hanya perlu menyertai kempen ‘Ekspresi Kraf Negaraku’ sempena Hari Kraf Kebangsaan (HKK) 2018.

LANGKAH-LANGKAH MUDAH untuk menyertai kempen ini adalah seperti berikut:

• Peserta MESTI 'LIKE' halaman rasmi Facebook Krafrepublic di www.facebook.com/promosikraftangan & ‘FOLLOW’ halaman rasmi Instagram @krafrepublic

• Peserta MESTI 'LIKE' original post dan 'TAG' sekurang-kurangnya 3 orang rakan di ruangan komen.

• Peserta MESTI 'SHARE' post tersebut di halaman sendiri berserta hashtag #hkk2018 #krafrepublic dan #hkk2018contest di bahagian caption. Jangan lupa tetapkan paparan ‘sharing’ anda dalam mode ‘tetapan awam/public view’ untuk penganjur lihat posting anda.

*********************************************************************
SYARAT-SYARAT untuk Kempen ‘Ekspresi Kraf Negaraku’

1. Pertandingan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur dari 13 tahun ke atas.

2. Penyertaan adalah percuma dan tiada pembelian yang diperlukan untuk menyertai pertandingan ini.

3. Tempoh pertandingan ini adalah dari 12 Mac 2018 hingga 26 Mac 2018 (14 hari). Penyertaan yang diterima di luar tempoh masa ini tidak akan dikira.

4. Peserta dibenarkan untuk share atau repost seberapa banyak di kedua-dua media sosial iaitu Facebook & Instagram dan ‘LIKE’ akan dikira mengikut jumlah yang terkumpul. Tetapi, 1 orang peserta hanya tertakluk kepada 1 hadiah sahaja.

5. Dengan menyertai pertandingan ini, para peserta akan dianggap telah menerima dan terikat dengan syarat-syarat yang dinyatakan. Para peserta juga bersetuju bahawa pihak penganjur dibenarkan untuk mengumpul, menyimpan dan menggunakan maklumat peribadi mereka bagi tujuan promosi.

6. Pertandingan ini akan tamat secara rasmi pada 26 Mac 2018 tepat jam 12 malam. Peserta yang mendapat ‘LIKE’ paling banyak akan diumumkan sebagai pemenang di halaman rasmi Facebook dan Instagram pada 27 Mac 2018 sebelum jam 12 malam.

7. Pemenang akan dihubungi oleh pihak penganjur melalui ‘private message (PM)’ dan butiran lanjut akan diberikan oleh pihak penganjur untuk pemenang menuntut hadiah.

8. Sekiranya berlaku keadaan yang tidak dijangka, pihak penganjur berhak untuk menawarkan hadiah alternatif yang sama atau lebih besar nilainya.

Selamat berjaya kepada peserta-peserta.

#hkk2018
#krafrepublic
#hkk2018contest
#kraftanganmalaysia
#sayangmalaysia
Facebook
Twitter
Instagram
Kod QR
RSS
Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.